Gelaatsbehandelingen

Uw huid is uniek. Daarom beginnen wij iedere behandeling met een gedegen huidanalyse met als doel uw huid te verzorgen én te verbeteren. Op basis van onze huidanalyse kiezen wij samen met u het beste behandelplan. Voor de behandeling maken wij gebruik van de exclusieve natuurlijke huidverzorgings- en huidverbeteringsproducten van Kalahari en professionele behandelapparatuur. Zo zijn we in staat om u vele mogelijkheden te bieden voor ieder type huid om de kans op het gewenste resultaat te optimaliseren.

Voor iedere behandeling wordt uw huid intensief gereinigd en voorbereid voor de behandeling met een Facial Cleanser of Gentle Cleansing Milk en Enzyme Face Buff.

De meeste behandelingen kunt u uitbreiden met een massage. Bij deze massage worden gezicht, hoofd, nek en/of schouders op een rustgevende manier gemasseerd door middel van drukpunten, knedingen en strijkingen. Deze combinatie geeft een weldadige ontspanning, welke u zult ervaren in het gehele lichaam. Een regelmatige massage draagt bij aan een betere doorbloeding van de huid en het spierweefsel van het gezicht. De conditie van de huid wordt hierdoor positief beïnvloed.

Voor en na de behandeling

Hieronder zit u een paar foto's van voor en na de behandeling zodat u kunt zien welke prachtige resultaten er te behalen zijn na slecht 1 behandeling.

Voor en na 1 behandeling

Voor en na 1 behandeling

Voor en na 1 behandeling

Behandelingen

QUICK SKIN TREATMENT

De Kalahari Quick Skin treatment is een gezichtsbehandeling met een combinatie van effectieve Afrikaanse plantenextracten en oliën die de doffe, uitgedroogde huid voeden. De huid wordt zichtbaar jonger en zeer gehydrateerd.

Geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de jonge huid.

Duur circa 30 min - € 31,50

HYDRATING HONEYBUSH SKIN TREATMENT

De Kalahari Hydrating Honeybush Skin Treatment is een gezichtsbehandeling van een combinatie van effectieve Afrikaanse plantenextracten en oliën die de doffe, uitgedroogde huid voeden. De huid wordt zichtbaar jonger en zeer gehydrateerd. De behandeling omvat een gezichts- en nekmassage.

Geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de jonge huid.

Duur circa 45 min - € 46,50

LIPID RICH SKIN TREATMENT

Het Lipid Rich Treatment Mask is een masker van botanische oliën rijk aan essentiële vetzuren en geschikt voor de droge huid. Het masker is verrijkt met natuurlijke lipiden zoals Jojoba-olie, Sheabutter en rozemarijnolie. Hierdoor wordt de huid goed gehydrateerd en wordt de natuurlijke barrière hersteld. Het masker wordt zacht in het gezicht gemasseerd.

Geschikt voor alle huidtypes, behalve de vettige, acne gevoelige huid.

Duur circa 45 min - € 50,00

VITA-GEL SKIN TREATMENT

Een ultra revitaliserend, anti-verouderend en verjongend gelmasker verrijkt met natuurlijke vochtbindende ingrediënten, hydroxy zuren (AHA’s) en peptiden. De combinatie van ingrediënten heeft een verscheidenheid aan zeer effectieve eigenschappen waardoor de huid zichtbaar gladder en schoner wordt.

Geschikt voor alle huidtypes, maar wees voorzichtig met de gevoelige huid.

Duur circa 60 min - € 52,50

PHYTO ENZYME COMPOUND SKIN TREATMENT

De Phyto Enzyme Compound Skin Treatment is zeer effectief: het is een extra diepte reiniging en exfoliatie behandeling met anti-veroudering voordelen. De gel bevat Pompoenenzymen en Glycolzuur, waardoor de huid zichtbaar helderder en jonger wordt. Geschikt voor alle huidtypes, afgezien van de gevoelige huid en de hyper-gepigmenteerde huid.

Duur circa 45min - € 57,50

PHYTIC CLAY MASK SKIN TREATMENT

Het Phytic Clay Mask bevat effectieve ingrediënten zoals Glycolzuur, Amandelzuur en Fytozuur van Sojaboonextract. De behandel klei versnelt de collageen stimulatie, verjongt de huid.

Geschikt voor een problematische en/of hyper-gepigmenteerde huid van het gelaat.

Duur circa 60 min - € 52,50

PEEL-AWAY SKIN TREATMENT

De peel-away behandeling is uitermate geschikt voor het intensief reinigen van de poriën en het ultiem zuiveren van de huid van uw gezicht.

Duur circa 55 min - € 55,00

PHYTO COMPOUNDING MASK SKIN TREATMENT

Het Phyto Compound Treatment Mask is een op maat samengestelde behandeling met verschillende effectieve opties van Fytoklei, Modder en Fyto behandelgels. De gebied specifieke toepassing verzekert optimale resultaten voor alle huidtypes. Verschillende maskertypes kunnen worden toegepast tijdens deze behandeling.

Geschikt voor alle huidtypes.

Duur circa 75 min - € 62,50

NECK AND DÉCOLLETÉ SKIN TREATMENT - VITAMIN C

De nek en décolleté Skin Treatment is een effectieve anti-veroudering behandeling die verslapping van de huid tegengaat, waaronder ook lijntjes en rimpels. Het vitamine-c-masker stimuleert collageen en elastine en verstevigt de huidtextuur. Deze behandeling is bedoeld voor het voorkomen van vroegtijdige veroudering.

Geschikt voor alle huidtypes.

Duur circa 30 min - € 15,95

Let op: combinatiekorting indien samen met een andere gelaatsbehandeling.

EYE SKIN TREATMENT - VITAMIN C

Dit is een ultra verstevigende anti-veroudering gezichtsbehandeling rijk aan biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten. Vitamine C stimuleert en verbetert collageen- en elastine-herstel. De huid wordt zichtbaar steviger, poriën worden strakker en de huid ziet er helder en jong uit. Gaat fijne lijntjes en wallen tegen.

Geschikt voor alle huidtypes.

Duur circa 30 min - € 12,50 (*)

(*) alleen mogelijk in combinatie met een andere gelaatsbehandeling.

SKIN TREATMENT - VITAMIN C

Dit is een ultra versterkende anti-veroudering gezichtsbehandeling rijk aan biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten. Vitamine C boost en verbetert collageen- en elastine-herstel. De huid wordt zichtbaar sterker, poriën worden strakker en de huid ziet er helder en jonger uit.

Geschikt voor alle huidtypes.

Duur circa 60 min - € 62,50

GELAAT, HALS EN DÉCOLLETÉ - MASSAGE

Deze heerlijke massage is speciaal samengesteld om een diep gevoel van ontspanning te geven. Deze massage is zeer uitgebreid en omvat het masseren van uw gelaat, nek en decolleté.

Geschikt voor alle huidtypes.

Duur circa 25 min - € 20,00