Lichaamsbehandelingen

Voel jij jezelf wel eens vermoeid, opgejaagd of uitgeblust? Heb je last van pijnlijke spieren of verkrampte spieren ? Dan is een ontspanningsmassage uitermate geschikt. Uiteraard hoef je geen lichamelijke klachten te hebben om een ontspanningsmassage te ondergaan. Ook wanneer je goed in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn. Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen.

Bij Only4U kunt u ook genieten van diverse ontspanningsmassages. Voor alle behandelingen wordt er gebruik gemaakt van verzorgende producten die specifiek op uw huid worden afgestemd. Hierbij maken wij gebruik van diverse vakkundige massagetechnieken. De behandelingen duren tussen de 30 en 60 minuten.

Wij maken bijvoorbeeld gebruik van een verzachtende massage-creme of heerlijk geurende etherische olie die de huid weer zacht en soepel maken. Echt een moment waarbij u helemaal tot rust kunt komen in een ontspannen sfeer.

Wat doet een ontspanningsmassage met je?

De naam zegt het eigenlijk al, een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. Een ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Een ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Indien u regelmatig gebruik maakt van een massage, zult u zich beter voelen, energieker en vitaal. Regelmatige massage kan ook een positieve invloed hebben op uw bloeddruk. Massage kan u ook mooier maken. Het verouderingsproces van uw huid kan vertragen door de vervanging van dode huidcellen te stimuleren.

De druk kan tijdens de massage, op verzoek, altijd aangepast worden naar persoonlijke wensen. Ook kunnen voorafgaand aan de massage klachten, aandachtspunten besproken worden.

Vitaliserende massages

Rug, nek, schouders (30 minuten)

Rug, nek, schouders en achterkant benen (45 minuten)

Rug, nek, schouders, voor- en achterkant benen (60 minuten)