Nagelstyling en manicure

Only4U is officieel gecertificeerd all-round nagelstylist.

Kunstnagels zijn er in verschillende soorten. Bij Only4U kunt u kiezen voor nagels op basis van Acryl- of Gel. In overleg met de nagelstyliste van Only4U kunt u bepalen welk type nagels het best bij u/uw dagelijkse bezigheden past. Een korte uitleg van de verschillen vindt u hieronder.

Doordat we bij Only4U tevens werken met de beste professionele nageltafel van Purex / GVS is er nauwelijks nog sprake van stofdeeltjes die in de lucht vrijkomen en worden luchtjes van de acrylvloeistof optimaal gereduceerd. Hierdoor kunnen de nagels in een, voor u én de nagelstyliste, gezonde en hygiënische omgeving geplaatst worden.

Bij Only4U werken we met de topproducten van o.a. Nail Artist, Young Nails en Shellacc en al onze nagelproducten zijn uiteraard volledig MMA vrij.

Indien u nagelbijter bent of anderszins probleemangels hebt van u zelf dan is het mogelijk om in overleg een voor u op maat gemaakt nagel-behandelplan op te stellen. In de meeste gevallen is er een oplossing mogelijk zodat ook u voortaan kunt genieten van mooie verzorgde nagels.


Rubberbase

Rubberbase is een nieuwe generatie FLEXIBELE gel, deze behandeling wordt gebruikt om de natuurlijke (korte) nagels te verstevigen. Heb jij nagels die snel breken, scheuren of te dun zijn, dan is dit een perfecte oplossing. Je kunt zelfs hiermee jouw eigen nagels langer laten groeien. Of laat gelpolish snel los? Dan is de rubberbase ook een mooie oplossing.

Ook is deze rubberbase behandeling selfpinchend. Dat wil zeggen dat uw natuurlijke nagels, indien er geen natuurlijke C curve aanwezig is, wel in een C curve gevormd zullen worden. Dit geeft als resultaat, smallere en sterkere nagels.


Acryl-nagels

De acrylnagels worden aan de lucht uitgehard. Vervolgens kan er (gel)nagellak en eventuele nail-art aangebracht worden op de acrylnagels.

Voordelen

Acrylnagels zijn zeer sterk.

Pas na drie tot vier weken is nabehandeling nodig om uw nagels er weer uit te laten zien als na de eerste behandeling.

Nadelen

Alleen een professionele nagelstyliste kan de acrylnagels op een verantwoorde en veilige manier verwijderen.


Gel-nagels

Binnenkort ook mogelijk bij Only4U. Houdt deze internetsite en Facebook in de gaten.


Manicure

Uw handen zijn uw visitekaartje. Ze zijn vaak in het zicht en worden door veel mensen gezien. Wanneer ze slecht verzorgd zijn valt dit dan ook bijna direct op. Afgebladderde nagellak, zichtbare nagelriemen en uitgedroogde handen ogen niet alleen onprettig, ze doen ook afbreuk aan uw uitstraling. Een goede verzorging van onze handen wordt echter vaak overgeslagen. Laat ons daarom uw handen in de watten leggen met een professionele manicure. Op deze manier weet u niet alleen zeker dat uw handen uitstekend verzorgd worden, maar ook dat het een verwenmomentje wordt. Only4U is hét adres voor manicure maar ook voor een mooie kunstnagel (zie pagina "Nagelstyling).