Wilde pedique - LCN+ - Uw teennagels mooi ? het kan zeker nog mooier

LCN , is een product dat een moderne cosmetische teennagelcorrectie biedt met een fantastisch resultaat bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit modern correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden op een medisch verantwoorde manier! Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft. Dat garandeert u een groter zelfvertrouwen.

Het is een één-fase gel die onder een UV / LED lamp wordt uitgehard. Het product is elastische en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel. LCN is er verschillende zodat we samen kunnen bepalen welke kleur gel het beste bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen bedekt worden in de kleur van het nagelbed.

De tijdsduur van de behandeling met LCN is afhankelijk van de staat waarin uw de teennagel verkeert. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel periodiek door uw pedicure worden bijgevuld.

Door een consequente behandeling met LCN Micosept (het bijpassende anti-mycose middel) is hierbij noodzakelijk om een gezonde nagel te behouden.

Na uw behandeling ontvangt u een brochure met informatie over de juiste nazorg.

Voor en na de behandeling

Hieronder zit u een paar foto's van voor en na de LCN+ behandeling zodat u kunt zien welke prachtige resultaten er te behalen zijn. Dit maakt het verschil tussen wel of niet op blote voeten durven lopen.

Voor

Voor

Na

Na