Gelaatsbehandelingen - Huidverbetering - Huidanalyse

Op basis van onze huidanalyse kiezen wij samen met u het beste behandelplan. Voor de behandeling maken wij gebruik van de exclusieve natuurlijke huidverzorgings- en huidverbeteringsproducten van CNC Skincare en Kalahari. Daarnaast maken wij gebruik van professionele behandelapparatuur (zie aparte pagina) voor onze huidverbeteringsprogramma's. Zo zijn we in staat om u vele mogelijkheden te bieden voor ieder type huid om de kans op het gewenste resultaat te optimaliseren.

Uiteraard nemen wij bij elke gelaats- en needlingbehandeling ook uw hals en decolleté in de behandeling mee! Voor iedere behandeling wordt uw huid intensief gereinigd en voorbereid voor de behandeling.

De meeste behandelingen kunt u uitbreiden met een massage. Bij deze massage worden gezicht, hoofd, nek en/of schouders op een rustgevende manier gemasseerd door middel van drukpunten, knedingen en strijkingen. Deze combinatie geeft een weldadige ontspanning, welke u zult ervaren in het gehele lichaam. Een regelmatige massage draagt bij aan een betere doorbloeding van de huid en het spierweefsel van het gezicht. De conditie van de huid wordt hierdoor positief beïnvloed.

Hieronder vindt u een overzicht van onze gelaatsbehandelingen. Wij kunnen voor de meeste huidproblemen een specifiek op uw huid aangepaste behandeling samenstellen. Voor veel huidproblemen zijn er vaak meerdere behandelingen, met en zonder speciale aparatuur denkbaar (zie daartoe de specifieke pagina op de website). Graag adviseer ik u daarover.

Bent u er niet zeker van welke behandeling u het beste kunt kiezen of staat uw gewenste behandeling er niet tussen, neem dan vrijblijvend contact me mij op via WhatsApp, telefoon, contactfomulier of e-mail (contact pagina).

Hieronder vindt u een overzicht van onze gelaatsbehandelingen. Wij kunnen voor de meeste huidproblemen een specifiek op uw huid aangepaste behandeling samenstellen. Voor veel huidproblemen zijn er vaak meerdere behandelingen, met en zonder speciale aparatuur denkbaar (zie daartoe de specifieke pagina op de website). Graag adviseer ik u daarover.

Bent u er niet zeker van welke behandeling u het beste kunt kiezen of staat uw gewenste behandeling er niet tussen, neem dan vrijblijvend contact me mij op via WhatsApp, telefoon, contactfomulier of e-mail (contact pagina).

Huidanalyse - scan

Een professionele huidanalyse vormt het optimale vertrekpunt voor elke cosmetische en dermaceutische (huidverbeterende) behandelingen en daarmee de eerste stap naar een verzorgde, gezonde en mooie huid. Sommige huidproblemen ontstaan dieper in de huid en worden door de jaren heen pas zichtbaar. Via de professionele huidscanapparatuur van Only4U zijn wij nog beter in staat de conditie van uw huid te zien die we met het blote oog niet kunnen waarnemen. De huidscan maakt het onzichtbare deel van uw huid als het ware zichtbaar. Hoe nauwkeuriger de huidanalyse des te beter kunnen we samen met u een het specifieke behandelconcept en de bijbehorende huidverbeteringsproducten voor u samenstellen voor optimale resultaten. Uw huid wordt geanalyseerd op de volgende punten:

 • Vochtgehalte;

 • Huidelasticiteit;

 • Talg;

 • Poriën;

 • melaninegehalte (pigment);

 • acné;

 • rimpelgehalte; en

 • gevoeligheid.

De huidscan/-analyse duurt ongeveer 30 minuten. U krijgt gratis het analyserapport toegezonden via de e-mail. Maak snel een afspraak voor uw huidscan. Tijdens de huidscan met persoonlijk advies:

 • analyseren we de diepere huidlagen en brnegen we de (te verwachten) huidproblmen in beeld;

 • krijg je advies, hoe u uw huid kunt verbeteren met de passende behandeling en producten; en

 • krijg je een stappenplan met tips voor thuis, zodat je gelijk aan de slag kunt om jouw huid in topconditie te krijgen.

Gelaatsbehandelingen

*Alle gelaatsbehandelingen zijn excl. waxen etc


Retinol (Vitamine A) Peeling - ca. 45 min

Met deze peeling wordt de bovenste laag van de huid (bestaande uit dode cellen) verwijderd en wordt de celvernieuwing gestimuleerd. De retinol peeling levert actieve werkstoffen aan de diepere huidlagen. Collageen en elastine worden sneller en opnieuw aangemaakt. Het resultaat is een egalere, jongere en stralende vernieuwde huid. Een peeling geeft de huid niet alleen een boost maar draagt ook bij aan het verminderen van rimpels, pigment- en ouderdomsvlekken, grove poriën, littekens en sporen van acne. Door de toevoeging van hyaluron verbetert de hydratatie van uw huid.

Behandeling Basis - ca. 55 min

Reinigen, dieptereiniging/peeling, verwijderen onzuiverheden, actieve werkstoffenfase, masker (basis), crème (24-uursverzorging), SPF (zonnefactor)

Behandeling Extra - ca. 65 min

Reinigen, dieptereiniging/peeling, verwijderen onzuiverheden, actieve werkstoffenfase, masker (basis), Beauty Light (zie voor toelichting pagina speciale apparatuur) met ampul, crème (24-uursverzorging), SPF (zonnefactor)

Behandeling Ultiem - ca. 75 min

Reinigen, dieptereiniging/peeling, verwijderen onzuiverheden, actieve werkstoffenfase, masker (luxe intensief), Beauty Light (zie voor toelichting pagina speciale apparatuur) met ampul, serum (huidspecifiek), crème (24-uursverzorging), SPF (zonnefactor)

Dermaceutische Fruitzuur behandeling - ca. 50 min

Dermaceutische Fruitzuren zijn de efficënte all-round talenten. Verhoorning wordt verwijdert, poriën verfijnd en rimpels gladgestreken. Hyperpigmentatie, huidonzuiverheden en littekens kunnen zichtbaar worden verbeterd en verminderd.

Op grond van wetenschappelijke resultaten stimuleren fruitzuren de productie van eigen Collageen en Elastine, waardoor de huidstructuur wordt gestabiliseerd en jong blijft. Voor het beste resultaat adviseren wij een intensieve behandeling. Geschikt voor bijna alle huidtypes.

SKIN TREATMENT - LIPID RICH - ca. 45 min

Het Lipid Rich Treatment Mask is een masker van botanische oliën rijk aan essentiële vetzuren en geschikt voor de droge huid. Het masker is verrijkt met natuurlijke lipiden zoals Jojoba-olie, Sheabutter en rozemarijnolie. Hierdoor wordt de huid goed gehydrateerd en wordt de natuurlijke barrière hersteld. Het masker wordt zacht in het gezicht gemasseerd. Geschikt voor alle huidtypes, behalve de vettige, acne gevoelige huid.

SKIN TREATMENT - VITAMIN C - ca. 60 min

Dit is een ultra versterkende anti-veroudering gezichtsbehandeling rijk aan biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten. Vitamine C boost en verbetert collageen- en elastine-herstel. De huid wordt zichtbaar sterker, poriën worden strakker en de huid ziet er helder en jonger uit. Geschikt voor alle huidtypes.

SKIN TREATMENT - DETOX - ca. 50 min

Dit is een zuiverende behandeling. Diep exfoliërende, reinigende behandeling met een activated charcoal masker (zwart masker). Het absorbeert onzuiverheden, gifstoffen en chemicaliën. Hierdoor kan de huid tot diep in de poriën reinigen. Voor alle huidtypes behalve voor een gevoelige huid.

GELAAT, HALS EN DÉCOLLETÉ - MASSAGE - ca. 25 min

Deze heerlijke massage is speciaal samengesteld om een diep gevoel van ontspanning te geven. Deze massage is zeer uitgebreid en omvat het masseren van uw gelaat, nek en decolleté. Geschikt voor alle huidtypes.

NANO NEEDLING - COMPLETE EYE & LIP TREATMENT - ca. 15 min

De nanoneedling behandeling wordt bij de lippen ingezet als hydratatie boost, wat droge lippen en velletjes tegengaat. Vooral in de winter is dit dus zeer effectief. Ook geeft het de lippen tijdelijk een optisch voller effect. Bij de ogen wordt nano needling ingezet om fijne lijntjes, rimpeltjes en (vocht)wallen te behandelen. U krijgt bij deze behandeling een masker mee naar huis, zodat u thuis de ogen en lippen de eerste dagen zelf kunt blijven verzorgen. Alleen in combinatie met een gelaats- en/of needlingbehandeling.

Voor en na de behandeling

Hieronder zit u een paar foto's van voor en na de behandeling zodat u kunt zien welke prachtige resultaten er te behalen zijn na slecht 1 behandeling.

Voor en na 1 behandeling

Voor en na 1 behandeling

Voor en na 1 behandeling


Terug naar startpagina