Nagelstyling

Only4U is officieel gecertificeerd all-round nagelstylist.

Kunstnagels zijn er in verschillende soorten. Bij Only4U kunt u kiezen voor nagels op basis van Rubberbase, Acryl, Gel of Poly-Acryl. In overleg met de nagelstyliste van Only4U kunt u bepalen welk type nagels het best bij u/uw dagelijkse bezigheden past.

Doordat we bij Only4U tevens werken met de beste professionele nageltafel van Purex / GVS is er nauwelijks nog sprake van stofdeeltjes die in de lucht vrijkomen en worden luchtjes van de acrylvloeistof optimaal gereduceerd. Hierdoor kunnen de nagels in een, voor u én de nagelstyliste, gezonde en hygiënische omgeving geplaatst worden.

Bij Only4U werken we met de topproducten van o.a. Nail Artist, Young Nails, Ugly Duckling en Shellacc en al onze nagelproducten zijn uiteraard volledig MMA vrij.

Indien u nagelbijter bent of anderszins probleemangels hebt van u zelf dan is het mogelijk om in overleg een voor u op maat gemaakt nagel-behandelplan op te stellen. In de meeste gevallen is er een oplossing mogelijk zodat ook u voortaan kunt genieten van mooie verzorgde nagels.

Manicure

Uw handen zijn uw visitekaartje. Ze zijn vaak in het zicht en worden door veel mensen gezien. Wanneer ze slecht verzorgd zijn valt dit dan ook bijna direct op. Afgebladderde nagellak, zichtbare nagelriemen en uitgedroogde handen ogen niet alleen onprettig, ze doen ook afbreuk aan uw uitstraling. Een goede verzorging van onze handen wordt echter vaak overgeslagen. Laat ons daarom uw handen in de watten leggen met een professionele manicure. Op deze manier weet u niet alleen zeker dat uw handen uitstekend verzorgd worden, maar ook dat het een verwenmomentje wordt. Only4U is hét adres voor manicure maar ook voor een mooie kunstnagel

Terug naar Startpagina