Hopelijk zie ik u snel in mijn praktijk, met verzorgende groet van uw specialiste, Debby Koldeweid

Op de begane grond (dus geen trappen) en eigen parkeerplaats voor de deur

Wachtruimte

Salon met

Airconditioning

Luxe behandelstoel en professionele apparatuur

Meeste thuisproducten op voorraad

Nagelstudio, werkplek met geïntegreerde stofafzuiging

ONLY4U - praktijk voor Pedicure (medisch) - Huidverbetering - Waxen - Epileren & Verven - Nagelstyling

Mijn naam is Debby Koldeweid en ik run Only4U.

Only4U is een allround praktijk waar u terecht kunt voor pedicure, (medisch) pedicure, behandelingen gericht op huidverbetering al dan niet ondersteund met speciale apparatuur (o.a. microdermabrasie, micro- en nanoneedling, coagulatie en RF), ontharing (waxen) en nagelastyling. Onyly4U beschikt over een ruime moderne praktijk welke is voorzien van professionele behandelapparatuur. Hygiënisch werken wordt hierdoor bij Only 4U optimaal gewaarborgd.

De missie van Only4U is simpel: “look great - feel great”. Door een verzorgd uiterlijk krijgen mensen meer zelfvertrouwen en positieve energie en stralen ze die ook uit naar hun omgeving. Hier draagt Only4U graag haar steentje bij door u een moment voor uzelf te bieden. Door het aanbieden van een breed pakket aan professionele diensten maakt Only4U het voor u als klant gemakkelijker om in tijden van volle agenda's even de noodzakelijke tijd voor uzelf te nemen. Tijdens een behandeling bij Only4U staat U namelijk centraal. Samen bespreken we in alle rust uw wensen en verwachtingen. Aan de hand van het gesprek stel ik samen met u vast welke professionele diensten en producten er wenselijk zijn en komen we gezamenlijk tot een behandelplan.

Bij Only4U maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke producten die bestaan uit formules die klinisch zijn getest en waarvan klanten hebben bewezen dat ze optimaal werkzaam zijn. Only4U streeft naar blijvende resultaten. Bij Only4U krijgt u de hoogst haalbare kwaliteit tegen een passende prijsstelling, "Value For Money" dus.

Only4U zal blijven innoveren met nieuwe producten en moderne apparatuur die bijdragen aan uw welzijn. Het programma van de aan te bieden behandelingen zal hierbij altijd up-to-date zijn.

Vanzelfsprekend bezit uw beautyspecialiste alle erkende professionele diploma's en certificaten en blijft zij up-to-date door permanente educatie. Only4U is daarom ook aangesloten bij alle toonaangevende Nederlandse branche-organisaties zoals Anbos en Provoet.

Terug naar Startpagina