Nagelbeugel - UniBrace Systeem - Behandeling van vervormde / ingegroeide teennagel(s)

Ingroeiende/vervormde teennagels is één van de meest voorkomende ongemakken. Door het plaatsen van een nagelbeugel kan het probleem van een ingroeiende/vervormde teennagel verholpen worden. Bij Only4U maken we daarbij gebruik van het zogenaamde UniBrace Systeem. De UniBrace nagelbeugel is uniek en zeer effectief waarmee in zeer korte tijd goede resultaten kunnen worden behaald. De typische M-vorm van de beugel is karakteristiek voor deze techniek. Het zorgt voor een extra krachtige beugel die vaak gelijk de klachten vermindert. Er zijn verschillende mogelijkheden om de beugel te bevestigen: op de nagel, om de nagel of een combinatie daarvan.

De UniBrace is een specifiek instrument waarmee ik verschillende soorten en maten beugels kan maken voor alle vormen van ingroeiende/vervormde nagels. De beugels van de UniBrace zijn op maat te maken dus ook voor de kleinere tenen.

De UniBrace nagelbeugel is gemaakt van chirurgisch staal en wordt vastgezet met een composiet dat geschikt en goedgekeurd is voor medische toepassingen en dus veilig voor gebruik op het menselijk lichaam. Tandartsen maken hier bijvoorbeeld ook gebruik van bij het plaatsen van witte vullingen.

De UniBrace nagelbeugel is een universele aanpak van het probleem van ingroeiende/vervormde nagels. Maar geen nagel is identiek, daarom is een individueel behandelplan zeer wenselijk om resultaat te behalen en langdurig te behouden.

Terug naar startpagina